В Ізяславі відкрили меморіал Олександру Кушніруку

1284

Пам’ять буде вічною. На території однієї із шкіл міста Ізяслав напередодні  відкрили меморіальний знак загиблому на сході України спецпризначенцю  Олександру Кушніруку. Саме в цій  школі свого часу навчався загиблий герой. В честь неоціненного подвигу заклад носить ім’я загиблого. Відати шану Олександру  прийшли друзі, знайомі та прості містяни.

Близько десятої години ранку на подвір’я другої школи міста Ізяслав під проливним дощем  почали сходитися люди. Цього дня тут відривають погруддя загиблому на сході  земляку Олександру  Кушніруку. Він не злякався ворога і пішов боронити українські землі від російських загарбників. Директор навчального закладу каже, своїх героїв молоде покоління повинно знати в обличчя, тому тепер і школа носить ім’я загиблого героя.

Навіть попри те, що Олександра немає вже більше двох років, на очах його батька видніються сльози та гіркота втрати рідної дитини. Чоловік каже, жага служити в сина з’явилася ще з юних років. Тоді Сашко побував на присязі старшого брата.

За роки війни на сході нашої країни загинули тисячі людей. Це і  мирне населення, і українські воїни.

 

" " " "