В обласному центрі полісмени затримали двох таксистів під наркотиками

На обох громадян патрульні склали протоколи

1661

У Хмельницькому за два дні патрульним поліцейським довелося зупинити двох водіїв, що перебували у стані наркотичного сп’яніння. Обидва громадянина виявилися водіями таксі. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Так, одного з водіїв зупинили у вечір 10 грудня, приблизно о 23:00. Інцидент трапився на вулиці Чорновола. Патрульні помітили автомобіль Nissan, що порушував правила дорожнього руху. Виявилося, що за його кермом перебуває 24-річний чоловік, котрий працює таксистом.

Інший випадок трапився на слідуючий день, приблизно о 14:00. Патрульні зупинили порушника ПДД, що рухався кермом автомобіля, теж марки Nissan, по вулиці Кам’янецькій. За кермом перебував 33-річний водій таксі.

В ході перевірок в обох випадках драгер показав наявність в організмах порушників наркотичних речовин – перший водій був під дією канабісу, а другий – канабісу та амфетаміну.

Читайте також: У Хмельницькому суд суворо покарав чоловіка за нетверезе водіння

На обох водіїв патрульні склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

" " " "