В одній зі шкіл Кам’янця-Подільського батьки забили на сполох: вчителька знущалася над дітьми

В рамках "виховання" жінка запхнула дівчинці до рота шмат паперу та регулярно застосовувала до дітей фізичне насилля

800

На Хмельниччині батьки дітей в одні зі шкіл звернулися до місцевої влади та правоохоронних органів по допомогу через вчительку, котра застосовувала до дітей фізичне насилля в якості “виховання”. Про це розповіло видання “ХМ-ІНСАЙД”.

Подія трапилася в НВК №14 у Кам’янці-Подільському. Колективне звернення від батьків надійшло до місцевих органів вчора, 19 травня. За їхніми словами, діти вже неодноразово скаржилися їм про систематичні знущання з боку однієї з їхніх вчительок.

«Ці знущання інакше як жорстоким поводженням з дітьми і не назвеш», – зазначили у свою чергу правоохоронці.

Так, в ході одного з таких інцидентів вчителька, начебто, запхнула дівчинці в рота папірець.

При цьому обурені батьки зазначають, що цей інцидент вже далеко не перший, однак саме він переповнив чашу їхнього терпіння. Через жорстокого педагога другокласники часом навіть боялися йти до школи.

Окрім інциденту з папірцем, за словами батьків, зазначена вчителька кинулася в дітей циркулем, била їх головою об парту, указкою по руках тощо.

Свій візит до міського голови обурені жінки та чоловіки пояснили тим, що не хотіли допустити навіть найменшої можливості того, щоб цю справу, як кажуть в народі, “зам’яли”.

Читайте також: У Старокостянтинові впіймали “солодкого маніяка”, який двічі обікрав кондитерський відділ у магазині

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини за письмовими заявами батьків, аби, кажуть, “винні були покарані згідно із законодавством, адже будь-які прояви насильства неприйнятні, тим паче до дітей”.

Щодо підозрюваної, то, на час встановлення усіх обставин, її відсторонено від педагогічної діяльності.

" " " "