В Україні пройде туристичний нетворкінг

1192

15-хвилинні бізнес-знайомства онлайн. В Україні пройде великий туристичний нетворкінг. Захід у конференції ZOOM запланували на 7-е липня. Дату обрали неспроста. Всі бізнес-зустрічі пройдуть під егідою цифри 7.До прикладу, форумоб’єднає 777 учасників з різних куточків країни та 7 думок експертів у сфері туризму.

У поміч туристичній галузі. В Україні пройде туристичний форум. Це будуть 15-хвилинні бізнес-знайомства у режимі онлайн. Захід у конференції ZOOM запланували на 7-е липня.

Форум об’єднає 777 учасників з різних куточків країни та 7 думок експертів у сфері туризму. Говоритимуть про державно-приватне партнерство та як воно допоможе вийти туристичній галузі з кризи.

Велосипедна Україна у порівнянні з велосипедною Європою також буде. Не оминуть річковий туризм та малі крафтові ферми.

В умовах пандемії, каже пан Олег, туристична галузь постраждала чи не найбільше. Продаж послуг впав у сім, а то й десять разів. Навіть зараз, коли карантин пом’якшили, люди не поспішають їхати за кордон, щоправда мають непогану альтернативу в Україні.

Тобто, основна мета бізнес-форуму – познайомити українців з Україною. В нас, запевняє пан Олег, є куди поїхати і на що подивитися.

Про українські цікавинки не просто розкажуть. Підсумком бізнес-форуму стане каталог подорожей.Фактично на мапі Україниз’явитьсякілька сотень нових туристичних маршрутів.

" " " "