В усіх куточках України стартував конкурс дитячого малюнка «Служба очима дітей»

438

Аркуш паперу, олівці та фантазія. До 2-ї річниці створення Служби судової охорони в усіх куточках України стартував конкурс дитячого малюнка «Служба очима дітей». Долучився і Хмельницький. Продемонструвати свої таланти виявили бажання не лише діти співробітників Теруправління. Свої малюнки продемонстрували вихованці Вовковинецької школи-інтернат та учні Палацу творчості.

Під дахом Палацу творчості розгортається досить незвична картина. На очах у дітей відбуваються майже епізоди із бойовика.

До дітлахів прибули судові охоронці – вони показали свої вміння. Командир підрозділу взводу швидкого реагування розповів хлопчикам та дівчаткам, що це за така професія – боронити суд.

Малеча ставила запитання співробітникам Служби і понад усе чекала моменту, коли дозволять приміряти амуніцію, яку щодня одягають на службу співробітники. Тож за хвилину дівчата та хлопчики уже були у касках та зі щитами.

Незвичний захід влаштували аби детально пояснити хто ж такий охоронець Феміди, адже хлопчики та дівчатка малюватимуть їх для всеукраїнського конкурсу, який оголосила Служба судової охорони до 2 річниці створення.

Тепер дитячу мрію належить перенести на папір і розфарбувати кольоровими фарбами. Дорослих чекає непросте завдання – обрати переможців.

 

" " " "