В Ярмолинцях відбувся суд над убивцею матері: що вирішила Феміда

Зловмисника засудили до 4 років позбавлення волі

1131

Працівники прокуратури Хмельниччини повністю довели у суді вину жителя смт Ярмолинці, який побив власну матір і залишив її знесиленою у небезпечних для життя умовах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Інцидент трапився ще напередодні нового 2020 року. 34-річний чоловік із Ярмолинець чаркував у себе вдома зі своїм товаришем та рідною матір’ю. В якийсь момент між жінкою та її сином виникла суперечка, яка переросла у конфлікт із застосуванням фізичної сили. П’яний син почав лупцювати свою матір кулаками, ногами і навіть дерев’яним стільцем. Пізніше цей стілець знайшли повністю розламаним.

Не витримавши нанесених травм, жінка знесилилась та впала на підлогу. Тоді зловмисник перестав її лупцювати, облив холодною водою та пішов геть. Через отримані травми, а також через те, що приміщення в якому відбулася сутичка не опалювалося,  на ранок кривдник знайшов свою матір мертвою.

Читайте також: Довічне покарання: на Хмельниччині суд поставив крапку у справі про подвійне вбивство

Сторона обвинувачення повністю довела вину підозрюваного у відповідності до частини 3 статті 135 Кримінального кодексу України (залишення у небезпеці, що спричинило смерть особи).

Вироком Ярмолинецького районного суду засудженому призначено покарання у виді чотирьох з половиною років позбавлення волі.

 

" " " "