Вакцинація у Славуті

560

Менше ніж третина медиків Славутської лікарні погодились на добровільну вакцинацію. Цього тижня мобільні бригади працювали у тамтешньому центрі ПМСД. Найперше індійські ліки отримали ті, хто працює із ковідними хворими. Проте записатись на щеплення може кожен охочий. Як проходить імунізація населення від коронавірусу у Славуті?

У Славуті розпочалась вакцинація. Серед перших, хто отримав щеплення – робітники бригад швидкої допомоги та стаціонарних відділень міської лікарні. Місто отримало 800 доз індійської вакцини. А здійснюють щеплення працівники мобільних бригад. Серед перших вакцинованих Олександр Мартюк – лікар-інфекціоніст.

Головний лікар центру ПМСД каже, із більше як 5 сотень медпрацівників на вакцинацію погодились 160. Та сподівається, що ця кількість бажаючих зросте.

На другому етапі вакцинацію пройдуть решту медиків лікарні та соціальні працівники. До центру ПМСД уже надійшло понад три десятки дзвінків від бажаючих пройти добровільне щеплення. Цього тижня мобільні бригади працюватимуть також у місті Нетішин.

" " " "