Вбиральня на мільйон…. У Хмельницькому запрацював поки що безкоштовний туалет

1680

Вбиральня на мільйон…. У Хмельницькому запрацював поки що безкоштовний туалет. Він знаходиться у сквері Івана Франка. Свої двері для хмельничан вбиральня відчинила на День незалежності, втім і досі приміщення в експлуатацію не здане. Тож точної суми, в яку місту влетів клозет, поки що комунальники називати не беруться. Лиш переконують – незабаром платити за користування нужником таки доведеться.

Чисто, світло і просторо…. Нарешті у Хмельницькому з’явилася сучасна громадська вбиральня. Пані Галина у цьому приміщенні і прибиральниця, і охоронниця, і адміністраторка.  При чому почергово працює тут і в туалеті у сквері Шевченка.

Таку дату підрядникам поставили у житлово-комунальному господарстві міста. Ті впоралися, та в експлуатацію приміщення досі не ввели, тож точної вартості туалету ще не знають. Вірогідно, більше, ніж мільйон гривень. Ще у більшу суму обійдеться вбиральня у парку імені Тараса Шевченка.

Власне ця вбиральня стала першою у місті, де матір може з комфортом перевдягнути свого малюка, а люди на візках безперешкодно скористатися громадським туалетом. Ключі, щоправда – у прибиральниць, та вони, переконують, постійно на місці – слідкують за чистотою.

Аби й надалі «все було», поки що безкоштовний туалет незабаром стане платним.

 

" " " "