ВБИЛИ ДИТИНУ, А ПРОВИНИ НЕ ВИЗНАЮТЬ

695

Так розповідає про той страшний день мама загиблої Софійки Чорнобай. 19 жовтня 2019 року, повертаючись додому 11-ти річна Софійка стояла на перехресті вулиць водопровідна старокостянтинівське шосе в очікуванні зеленого сигналу світлофору. Та його дівчинка так і не дочекалася. На повній швидкості, після зіткнення із мерседесом, в школярку врізався мотоцикл. Ввечері, того ж дня, від отриманих травм дитина померла в лікарні.

9 березня 2021 року суддя Хмельницького міського суду визнала винним Сергія Владико у загибелі Софії Чорнобай та призначила покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років. Із цим рішенням затриманий згідний не був, тож подав скаргу до апеляційного суду. В день слухання скарги долучився до засідання онлайн, так як перебуває у слідчому ізоляторі.

У слова затриманого мама дівчинки не вірить. Каже, обидва винуватці повинні понести покарання за вбивство рідної донечки

Переглянувши всі докази та матеріали, суддя апеляційного суду виніс рішення

Інший винуватець ДТП, громадянин Туреччини Абдулазіз Тукур, через декілька днів після аварії залишив межі країни. Та потім все ж повернувся. Свою провину горе водій також не визнає. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі. Його долю, як і Сергія Владико, вирішить суд. Та попри  всі рішення та ухвали, батькам Софійку вже ніхто не поверне.

" " " "