Вбивсто на ювілей: на Хмельниччині чоловік позбавив життя дружину в день її народження

Вбивство сталося, коли гості розійшлися додому

614

На Хмельниччині чоловік позбавив дружину життя в її 45-й день народження. Вбивство сталося ввечері 1 червня після святкового застілля.

Трагедія трапилась у селі Гатна колишнього Деражнянського району. З нагоді 45-річчя господині влаштували домашні посиденьки, як водиться – із чаркуванням та всіма застільними атрибутами.

Відзначати день народження жінки почали ще в обід, а ввечері, начастувавшись, гості порозходились по домівках. Тим часом, між іменинницею та її чоловіком, зав’язалася суперечка. Підігріте чаркою подружжя сперечалося затято, аж доки чоловікові геть не потьмяніло в очах.

Він схопив зі столу ножа і всадив його жінці в груди. Поранена жінка, втративши багато крові, померла на місці конфлікту.

Читайте також: Поліція Хмельниччини розкрила жорстоке вбивство 46-річного хмельничанина

Зрозумівши, що скоїв непоправне, не тямлячи себе, чоловік побіг до сусіда, аби той викликав швидку. Сусід негайно викликав медиків і поліцію. Лікарі вже нічим не змогли зарадити бідолашній. А поліцейським залишалось тільки скласти протокол і затримати підозрюваного.

Тепер, якщо вина 58-річного чоловіка підтвердиться у суді, то найближчі 15 років (а фактично решту життя) йому доведеться провести за гратами.

" " " "