Вбивство подружжя на Хмельниччині: сестру та її чоловіка побавив життя рідний брат

Подружжя прихистило родича в своєму домі, давши йому хліб і дах над головою

598

На Хмельниччині засудили до 15 років колонії вбивцю, який забрав життя у своєї сестри та її чоловіка. Подружжя дало прихисток душогубу, не підозрюючи, що він так відплатить їм за гостинність.

Трагедія сталась наприкінці липня минулого року у селі Серединці Шепетівського району. До місцевого райвідділу поліції звернувся житель села, повідомивши, що з його сусідами сталося лихо. Чоловік і його цивільна дружина другий день не з’являлися на подвір’ї та не клопотались по господарству.

Занепокоєний сусід пішов до них, аби дізнатись, що сталося. Двері хати були замкнені. Тоді він зазирнув у вікно і побачив моторошну картину: на ліжку нерухомо лежали тіла подружжя, а стіни в хаті були забризкані кров’ю.

Поліцейські негайно прибули на місце ймовірного злочину. Будинок був замкнений ззовні, на стукіт ніхто не відгукувався. Зламавши двері, правоохоронці проникли в хату і побачили на ліжку тіла господарів. В обох на тілі були численні тілесні ушкодження.

Як з’ясувалось у ході розслідування, в будинку, крім потерпілих, мешкав ще й рідний брат господині, який кілька місяців тому приїхав до сестри в гості із Запоріжжя. На нього й упала підозра у скоєнні злочину.

Поки в будинку тривали слідчі дії, вдалося затримати і самого підозрюваного. Після скоєного він переховувався у закинутій будівлі. Однак потім зголоднів і прийшов до села.

Читайте також: Вбивство на Хмельниччині: ревнива жінка зарізала суперницю

Душогуб спочатку заперечував свою причетність до скоєного, але згодом мусив визнати, що вбивство вчинив саме він. Того вечора між ним та сестрою та її чоловіком виникла сварка. Не тямлячи себе від люті, гість схопив молоток і кілька разів ударив ним по голові сестру. Коли 58-річна жінка знепритомніла, взявся за її 64-річного чоловіка і забив його.

Шепетівський районний суд засудив убивцю до 15 років ув’язнення. Крім того, він має відшкодувати доньці убитих 600 тисяч гривень моральної шкоди.

" " " "