Вчителів вчили надавати першу домедичну допомогу

604

Замість вчителів – медики та патрульні, а замість учнів – вчителі. Педагогів п’ятого НВО вчили надавати першу домедичну допомогу. Тренінг відбувся у рамках тижня безпеки дорожнього руху. Раніше такі заходи проводили тільки для учнів та студентів. Цього року вперше для вчителів.

Це – пані Олена вчиться надавати першу домедичну допомогу. Вона – вчителька основ здоров’я і як робити це правильно знає. Єдине, теорія – це одне, а практика – зовсім інше.

Все правильно. Бути готовим допомогти іншим потрібно завжди. Щоправда є одне правило.

Тобто власне життя та здоров’я на першому місці. Якщо знехтувати ними, то, ймовірно, допомогти вже буде неможливо не те, що іншим, а й собі. Є ще одне правило – не нашкодити. Якщо людина не знає й азів надання домедичної допомоги – краще потерпілого не чіпати.

Цього разу правильно надавати домедичну допомогу вчилися вчителі п’ятого НВО. Тренінг відбувся у рамках тижня безпеки дорожнього руху. Раніше такі заходи проводили тільки для учнів та студентів. Цього року вперше для вчителів.

Такі основи повинні знати й інші. Тому у рамках тижня безпеки дорожнього руху патрульні навідаються у кілька навчальних закладів міста. Поліцейські запланували квест для особливих дітей, заняття з протидії боулінгу тощо. Окрім превенції, правоохоронці поділяться кров’ю з жертвами автопригод.

" " " "