Велопробіг у Волочиську

2239

Двоколісні друзі, вітряна погода та, при цьому, патріотичний настрій. Волочищина День Прапора та День Незалежності України відзначила масовим велопробігом. Минулого року такий захід провели вперше. Цього року традицію вирішили закріпити. Обирати маршрут довго не довелося. Як і минулоріч, підкорювали 25-ть кілометрів від Волочиська до Тарноруди та у зворотному напрямку.

Сашко чи не наймолодший учасник велопробігу. Втім, відстань у 25-ть кілометрів для нього аж ніяк не проблема. Зізнається, їздив і вдвічі більше.

Не зіпсувала дощова погода настрою і Руслану Вишневому. Цього року чоловік дебютує, тому, каже, попри дощ, емоції – позитивні. Дистанцію, зізнається, долати важко, втім коли поруч колеги та хороший двоколісний – мандрівка тільки у задоволення.

Минулого року Волочищина вперше організувала масштабну велоподію. Активно та спортивно тутешні жителі відзначили День Прапора та День Незалежності України. Цього року традицію вирішили закріпити. Обирати маршрут довго не довелося. Як і минулоріч, підкорювали 25-ть кілометрів дороги Волочиськ-Тарноруда-Волочиськ. При цьому, патріотизм ніхто не відмінював.

Доєднався до велопробігу і депутат України Сергій Лабазюк. Народний обранець не лише фінансово підтримує спорт, а й власним прикладом показує настільки це важливо.

Власне, єднання і є головним завданням пробігу. Адже, переконані і влада, і громада, тільки спільними зусиллями можна будувати світле майбуття Волочищини.

А велопробіг – це ще один привід згуртуватися. При цьому, жваво та енергійно провести святковий день, а головне, – передати естафету іншим.

 

" " " "