Велоспорт Хмельниччини: про здобутки та плани

2194

Кому відпочинок та розваги, а кому – тренування та змагання. Хмельницькі велосипедистки розповіли про останні здобутки та плани на майбутнє. Днями наші спортсменки з нагородами повернулися зі Львова, майже, підкорили Чернівці, а тепер готуються приймати суперників удома. Окрім того, двоє членів збірної команди області вилетіли до Швейцарії для участі у тренувальному таборі.

Кому відпочинок та розваги, а кому – тренування та змагання. Насамкінець весни хмельницькі велосипедистки взяли участь у парній гонці. З Чернігова наші дівчата привезли чотири золотих медалі. Потім спортсменки підкорили Львів. У багатоденній гонці жіноча команда стала третьою. Опісля змагань, двоє членів збірної команди області, Христина Радіонова та Ніна Грузевич, вилетіли до Швейцарії для участі у тренувальному таборі.

Вероніка Шуть в околицях Львова також виступала. Окрім того, нещодавно повернулася з чернівецького чемпіонату.

А ось для Наталії Свистунової змагання пройшли більш вдало.

Виступами дівчат Марина Черчик, тренер-представник, задоволена. Каже, виступили добре, втім є куди розвиватися.

Далі у дівчат – аж ніяк не відпочинок. До прикладу, Вероніка Шуть готується до парної гонки у Житомирі, а ось Наталія Свистунова виступатиме удома. 21-го та 22-го липня у Хмельницькому відбудуться командна та групова гонки на об’їзній дорозі, від перехрестя на Кам’янець-Подільський до перехрестя на станцію Богданівці. А у неділю 23-го липня, гонка-критеріум пройде на Майдані Незалежності.

 

" " " "