Великдень вдома. У неділю в Хмельницькому закриють магазини і скасують громадський транспорт

2535

Вихідними посилюють карантинні заходи. На Великдень у Хмельницькому не працюватимуть магазини. Тролейбуси припинять рух у суботу ввечері і відновлять у віторок зранку. У провідну неділю Хмельницькі кладовища закриють для відвідувачів. Поминальні дні перенесуть на 6 червня. Посилення карантину у неділю відбудеться і на території області.

Посилюють карантинні заходи заради безпеки. Міський голова закликає хмельничан на Великдень залишатися вдома. Святкові богослужніння транслюватимуть місцеві ЗМІ. В тому числі і телеканал TV7+.

На Великодні свята скасують громадський транспорт та закриють магазини. Так, рух тролейбусів буде припинений у суботу о 17 годині. Відновлять його роботу у вівторок зранку. Довозитимуть лише медпрацівників.   У неділю 19 квітня закриють усі продовольчі магазини, включаючи супермаркети. Працюватимуть лише аптеки, заправочні станції та магазини, що торгують медичним обладнанням.

Усі цвинтарі Хмельницького під час поминальних днів будуть закриті. Їх переносять на 6 червня. Таку пропозицію висунули представники різних конфесій.

За дотриманням карантину на цвинтарях слідкуватиме поліція.

 

" " " "