Від дрібних деталей – до авіаційних двигунів та навіть гелікоптерів.

1340

Від дрібних деталей – до авіаційних двигунів та навіть гелікоптерів.  Усю цю продукцію виготовляють на Волочиському машинобудівному заводі. Попри складну економічну ситуацію, підприємство працює та розвивається технічно. Усе обладнання там модернізували – власними силами, бо купувати нове – дорого.

У цехах Волочиського машинобудівного заводу кипить робота. У виробництво тут залучено півтори тисячі працівників.

На підприємстві працює багато жінок. Пані Ганна на Волочиський машинобудівний прийшла після завершення навчання у школі – 40 років тому.

Робота складна та дуже відповідальна, – розповідають на підприємстві.

На Волочиському машинобудівному заводі виготовляють найрізноманітнішу продукцію – від дрібних деталей до авіаційних двигунів та навіть гелікоптерів.

Волочиський машинобудівний завод – це філія потужного українського підприємства «Мотор Січ». Попри складну економічну ситуацію, тут  продовжують розвиватися технічно. Оскільки купувати нове обладнання для виробництва – дорого,  власними силами модернізують вже наявне.

Промисловий потенціал країни насамперед залежить від держави, – каже народний депутат України Сергій Лабазюк.  Аби зміцнити економіку, потрібно підтримувати українського виробника.

На Волочиському машинобудівному заводі додають, –  нарощувати виробництво готові. Проте без державної підтримки тут не обійтися.

 

 

 

 

 

 

 

" " " "