Відкриті дані про реєстрацію авто презентували у Хмельницькому

1104

Вибір авта стає простішим… У Регіональному сервісному центрі МВС презентували сервіс про реєстрацію автомобілів. Йдеться про транспортні засоби,які ставлять на облік вперше. Послуга ґрунтується на відкритих даних, котрі не містять конфіденційної інформації. Натомість відображуються відомості про регіон, марку, модель чи навіть колір автомобіля.

Відслідкувати тенденції у автомобільній галузі відтепер стало просто. Кілька фільтрів дозволять будь-якому користувачеві інтернету ознайомитися із ситуацією на авторинку всього у два кліка. Головний сервісний центр МВС оприлюднив відкриті дані про реєстрацію транспортних засобів, на основі яких створили онлайн-сервіс.

Конфіденційності, до речі, не порушуватимуть. Тут розміщені лише відкриті дані.

Сервіс безкоштовний і не потребує якихось додаткових реєстрацій чи входів. Його розробили, аби мати докладну статистику, а отже розуміння процесів на авторинку України. Так можна побачити – які автомобілі найпопулярніші, а від яких марок активно позбуваються власники.

Оновлюватиметься інформація помісячно й міститиме початкові відомості про автомобілі, починаючи від 2013-го року першої реєстрації.

" " " "