Відкриття ЦНАПу у Старій Синяві.

1596

Новий рівень обслуговування. У  Старій Синяві  в громаді урочисто відкрили новий ЦНАП. Тут надаватимуть більше 170 видів адмінпослуг. Нове просторе приміщення  має  сучасну техніку, пандус  та дитячий куточок. Участь у створенні  ЦНАПу  взяли  українські та шведські експерти.

Більше 20 тисяч жителів Старосинявської  тергромади відтепер мають  сучасний ЦНАП.  Попередній районний  не мав такого просторого приміщення та великого спектру  надання послуг.

Тут можна буде отримати послуги, найнеобхідніші  для ОТГ – соціальні та земельні, реєстрація бізнесу та навіть оплата комунальних платежів.

В найкоротші терміни та без черг у ЦНАПі будуть обслуговувати жителів усієї громади. За день тут можуть прийняти до ста відвідувачів.

У ЦНАПі обладнано 19 робочих місць, дитячий куточок  та пандус. Допомогу у створенні  Центру надала міжнародна програма «U-LEAD з Європою». Хмельницькі громади беруть активну участь у цій програмі.

Плата за надані послуги у ЦНАПі буде надходити до бюджету громади. Напередодні відкриття центру було проведено інформування жителів про права та обов’язки працівників та споживачів послуг та щодо доступності приміщення для людей з інвалідністю.

" " " "