Відомий хмельницький журналіст переніс коронавірус: “Все дуже серйозно”

Майже місяць, який він провів у лікарні, змусив чоловіка переосмислити своє ставлення до цієї недуги

1357

Колишній редактор газеті “Проскурів” Богдан Теленько, який нині викладає в університеті “Україна, перехворів на коронавірус. Про це чоловік сам повідомив у своєму Facebook.

Журналіст пояснює у своїй публікації, чому довго мовчав та не з’являвся в Мережі. Богдан Теленько каже, що перехворів на ковід, причому хворів дуже важко. 23 доби йому довелося відлежати в лікарняному стаціонарі, щоби позбутися інфекції. Тепер уже все найгірше позаду: його виписали зі стаціонару, і він доліковуватиметься вдома.

Читайте також: Коронавірус: на Хмельниччині 50 людей одужали та 74 інфікувалися

Журналіст також пише, що до свого захворювання був серед тих, які не дуже вірили в існування коронавірусу та скептично ставились до медичних застережень. Але тепер у період реабілітації він матиме час на переосмислення, і хвала Богу, що все так обійшлося.

“Вся ця історія ще потребуватиме від мене осмислення, але тішуся, що вже вдома Тож приступаю до реабілітаційного періоду. Пишу про це тому, щоб ті з вас, хто скептично налаштований до ковіду (і я таким був) усвідомили, що все дуже серйозно. Словом бережіть себе і своїх близьких!!!” – застерігає Богдан Теленько.

" " " "