Відтепер працю Хмельницьких лікарень можна буде оцінити за допомогою спеціальних QR-кодів

У Хмельницьких лікарнях з'явилися QR-коди для зворотного зв'язку

1108

У медзакладах Хмельницького з’явилися спеціальні  інтерактивні QR-коди, за допомогою яких відвідувачі зможуть публікувати скарги, подяки чи пропозиції. Про це повідомив телеканал “Місто”.

Наразі інтерактивні QR-коди вже встановлені в Хмельницькій міській лікарні, однак незабаром нововведення з’явиться в інших медичних закладах Хмельницького.

При скануванні коду смартфоном кожен відвідувач зможе швидко зайти на сайт міської лікарні чи на пошту управління охорони здоров’я, де можна буде залишити свій відгук про діяльність закладу заповнивши спеціальну анкету.

На думку заступника міського голови Романа Примуша, оскільки медичні заклади з бюджетних організацій трансформувалися в суб’єкти господарювання, таке нововведення дозволить покращити якість надання медичних послуг. Це дозволить зробити державні медичні заклади конкурентоспроможними відносно приватних аналогів.

До того ж, кажуть медики, в умовах пандемії такий спосіб отримання відгуків є досить актуальним, оскільки раніше пацієнти були змушені штурмувати кабінети адміністрації.

Читайте також: Хмельниччина увійшла до помаранчевої зони епідемічної небезпеки

Аналіз відгуків пацієнтів обіцяють проводити щомісяця.

" " " "