Війтовецька амбулаторія отримала захисні маски – допомогли благодійники

1292

Захисні маски  – для потреб медиків. У Війтовецькій амбулаторії з’явилось поповнення. Пов’язки до медзакладу привезли благодійники. Зараз відчувається  великий брак такого товару на ринку, тож така допомога вкрай потрібна для громади.

Двері нова амбулаторія сімейної медицини відкрила тиждень тому. Тут просторі приміщення, сучасне обладнання та досвідчений персонал. Усе – для потреб жителів громади.

Як і у всій країні, в амбулаторії відчувають брак засобів захисту. Адже у випадку поширення захворюваності коронавірусом  медики мають убезпечити себе при контакті із потенційним хворим.

Частину зобов’язань держави взяли на себе благодійники. Нещодавно БФ Сергія Лабазюка  «Ми поруч» розпочав велику роботу у Волочиському та Хмельницькому районах. Саме тут представники нардепа доставляють захисні маски в амбулаторії та ФАПи.

Однією з перших, що отримала такі маски, стала амбулаторія Війтовецької ОТГ.

Загалом благодійники розвезли у соціальні та лікарські заклади понад 18 тисяч масок. Це лише перша партія засобів захисту. Робота продовжується. Вже замовили наступну партію захисних масок, яку невдовзі доставлять у інші ОТГ та сільські ради округу.

 

 

" " " "