Вітання ДБР 

456

Шість років з часу прийняття закону та три з часу дії. В листопаді 2018 у Хмельницькому було створене територіальне управління Державного бюро розслідувань. Цей орган розслідує кримінальні правопорушення, вчиненні високопосадовцями та правоохоронними органами.

З нагоди трьох років діяльності на території краю директор територіального управління прозвітував про досягнення у розслідуваннях кримінальних правопорушень.

Управління базується у Хмельницькому, проте здійснює свою діяльність на території  п’яти областей – Рівненської, Житомирської, Вінницької, Чернівецької та Хмельницької. Найчастіше ДБР-рівці розслідують злочини відносно корупції, екології, розкрадання бюджетних коштів та військові порушення. Одне із таких викрили у військовій частині Вінницької області. Там сума збитків склала більше як двадцять мільйонів гривень.

Функції цього органу є надважливими у  розвитку нашої держави. Мова йде як про розвиток суспільства, так і економічної потужності нашої країни, наголошує голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

" " " "