Вітання медичних працівників

596

Кожного року, 20 червня, своє професійне свято відзначають медичні працівники усієї країни. На Хмельниччині до привітань долучилася голова обласної ради Віолета Лабазюк. Працівників Хмельницької Обласної дитячої лікарні привітали почесними відзнаками та цінними дарунками.

Зараз у Хмельницькій обласній дитячій лікарні працює 55 лікарів, 124 молодші медичні спеціалісти та 82 молодші медичні сестри. Зізнаються, роботи завжди вистачає, але попри все працівники віддаються на повну. Бо найкраща відзнака для медичного спеціаліста – подяка та спогад про їхню працю, пронесену через багато років.

Привітати медичний колектив дитячої лікарні завітала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Адже підтримка закладів охорони здоров`я – один із пріоритетних напрямків роботи обласної ради.

Наразі заклад активно трансформується у лікарню екстреної медичної допомоги. Це буде єдина лікарня в області, де надаватимуть спеціалізовану допомогу малечі.

У свою чергу органи влади і надалі будуть надавати фінансову допомогу медичній галузі та створювати умови для належної роботи закладів Хмельницької області.

" " " "