Візит кандидата в Президенти України Олега Ляшка до Летичева.

2105

Сотні людей , оплески та безліч звернень . Саме так містечку Летичів зустрічали кандидата у Президенти Олега Ляшка. Молодь, пенсіонери та  бюджетники – усі прийшли послухати виступ Олега Валерійовича у місцевому будинку культури. Кандидат у Президенти  зупинився біля стели Героям Небесної Сотні, аби віддати їм шану.

Вщент заповнений зал глядачів свідчив про те, що народного Президента чекають та шанують. Як каже Олег Ляшко, основною складовою своєї передвиборчої програми бачить відновлення соціальних гарантій для громадян. Аби кожен, хто живе в Україні повсякчас відчував турботу держави. Олег Ляшко пропонує запровадити соціальне страхування для дітей та пенсіонерів, яке фінансуватиме держава. ЇЇ надра мають  працювати на країну, а не перепродуватись населенню за космічними цінами.

Змінити вектор соціальної політики Олег Ляшко обіцяє одразу після обрання Президентом. Робота лікаря чи вчителя має стати престижною. А оплата праці державних мужів має суворо контролюватися антикорупційними органами, які, в свою чергу, будуть чесно виконувати свої обов’язки.

Між громадянами та народними депутатами має зникнути прірва недосяжності. Кожен обранець має відчути відповідальність за те, наскільки ефективно він працює, каже кандидат у Президенти Олег Ляшко.

Відновлення миру та зміцнення економіки дасть поштовх для  розвитку нових підприємств та   збільшення поваги України в міжнародній спільноті, запевняє кандидат в Президенти Олег Ляшко.

Кожного із виборців Олег Ляшко закликає віддати свій голос за майбутнє країни, де держава поважатиме громадян та піклуватиметься про їхнє майбутнє.

Місцеві жителі довго не відпускали Олега Ляшка, адже саме з його вуст чують правду та вірять у перемогу народного Президента.

 

" " " "