ВІЗИТ ГОЛОВИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ НА ВОЛОЧИЩИНУ

798

Сьогодні із робочим візитом голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк завітала на рідну Волочищину. На сьогоднішній день у громаді перебуває близько трьох тисяч тимчасово переміщеним осіб. Люди забезпечені усім необхідним для затишного перебування на території населеного пункту.

У волочиському НВК наразі проживає 135 людей, 40 з них – діти дошкільного та шкільного віку. Директор закладу спільно з працівниками та волонтерами створюють усі належність умови, аби переселенці були забезпечені всім необхідним та почувалися комфортно у стінках закладу.

Традиційно, спільно з благодійним фондом “МИ ПОРУЧ” підготували для малечі солодощі та набори канцелярії. На потреби закладу вручили телевізор.

Окрім того, актори обласного академічного театру імені Михайла Старицького допомогли діткам відчути себе у гостях в казки та підняти настрій. Дякуємо за співпрацю, адже дитячі посмішки сьогодні – надважливі!

З великим ентузіазмом всі охочі долучились до всесвітньої акції озеленення планети.

Разом з дітками та випускниками, міським головою Костянтином Черниченко, депутатами Волочиської міської ради від Політичної партії “За Майбутнє”, директором та колективом закладу, спільними зусиллями посадили на території НВК декілька алей молоденької туї – як символ перемоги та нового життя.

" " " "