Власника розважального закладу із Хмельницького можуть засудити до трьох років позбавлення волі

Справу щодо порушення карантинних і протипожежних обмежень передано в суд

1144

У Хмельницькому незабаром постане перед судом власник розважального закладу, який ігнорував карантинні вимоги та не припиняв його роботу під час локдауну. В його клубі, який, до речі, працює і вночі, щодня збиралися натовпи молоді, ігноруючи правила поводження під час карантину. І, звісно, ні  про яку соціальну дистанцію там навіть не йшлося.

Нічого не змінилось у розкладі роботи закладу і після того, як власнику вручили припис щодо усунення порушень у сфері пожежної і техногенної безпеки. Суд зобов’язав його припинити діяльність закладу до виконання припису. Але й тоді власник проігнорував судове рішення.

Отже, в рамках відкритого кримінального провадження обласна прокуратура ретельно дослідила діяльність закладу та його власника і, сформувавши обвинувальний акт, передала його в суд, – пише прес-служба прокуратури.

Читайте також: У Хмельницькому охоронець розважального закладу торгував наркотиками

Власнику розважального закладу повідомлено про підозру за статтями 325 ч.1 и 382 ч.1 Кримінального кодексу України. Їхні санкції передбачають покарання у вигляді штрафу до 51 тисячі гривень або позбавлення волі на строк до 3 років.

" " " "