Волонтери БФ Карітас продовжують допомагати малозабезпеченим родинам

584

Засоби гігієни, найнеобхідніші продукти і шкільне приладдя. З кінця червня в Хмельницькій області благодійний фонд Карітас започаткував новий проєкт підтримки родин. Він націлений на надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим сім’ям та таким, що опинилися у кризовій ситуації.

Діана – старша донечка у родині. Вона проживає з двома братиками та мамою. Вже за кілька днів дівчинка піде у школу. Тільки от коштів закупити необхідне приладдя у її родини немає. Допомогти у цьому визвалися волонтери благодійного фонду Карітас. Вони приїхали до родини із подарунками. Дівчинка отримала новий портфелик із усім необхідним для школи.

Окрім шкільного приладдя, родині передали продуктові набори і засоби особистої гігієни. У таку важку ситуаціюсім’я потрапила, бо перестала отримувати державну соціальну допомогу. Тому такі пакунки мають неабияку цінність.

У такій же скрутній ситуації опинилася й сім’я Свердлових. Із подарунками благодійники завітали й до них.

З кінця червня благодійний фонд Карітас започаткував новий проєкт. Його мета – допомогти родинам, у які повернулися діти з інтернатних установ, де виховується діти із інвалідністю та малозабезпеченим.

Упроєкті 8 сімей з Деражнянського району, 10 з Ярмолинецького та 2 з Хмельницького. На цьому благодійники не планують зупинятися. Адже родин, які потребують допомоги, значно більше.

" " " "