Ворог готує черговий комбінований удар по Україні

379

В четвер, 28 березня, війська країни-агресора випустили безпілотні літальні апарати (БПЛА) над територією України. Зокрема, на Київщині та Черкащині працює система протиповітряної оборони. Місцевих мешканців закликають переховатися в укриттях і не відволікати протиповітряну оборону від їхньої роботи.

Також моніторингові канали,  повідомляють про зліт 6х ТУ95  з «Оленьї» в сторону пускових позицій. До них можуть доєднатись ще 7х ТУ95 з «Енгельса», яких зарядили ракетами ще 3-4 дні назад. Також в готовності є борти МІГ31К та ТУ22. Аналогічно можуть бути пуски балістичних ракет/Цирконів. Триває шахедна атака на Вінниччину, Хмельниччину, Рівненщину.Попередньо відбувся пуск нових БПЛА з Криму!

Цієї ночі максимально реагуємо на тривоги! 

💡Зарядіть своїх пристрої. Рашисти можуть бити по енергообʼєктах. 

Нагадаємо, російські окупанти, 28 березня, вечором знову запустили в Україні безпілотні камікадзе “Шахед”. Спостерігається карта повітряних тривог.

Останній удар дронів стався в ніч на 28 березня. Усього ворог використав 28 своїх безпілотників.

За словами Повітряних сил ЗСУ, протиповітряні оборонні сили змогли знищити 26 дронів РФ у Одеській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Унаслідок падіння уламків збитих безпілотників було пошкоджено кілька приватних будинків у Запоріжжі, а також кілька цивільних осіб отримали поранення.

" " " "