ВОСЬМА ПОЗАЧЕРГОВА

336

Питання шкільного бюджету та закупівлі нових тролейбусів. У Хмельницькій міській раді відбулася позачергова восьма сесія. ЇЇ проведення також викликали питання пов’язані із проведенням дня міста. Святкування відбудеться найближчими вихідними.

На порядку денному – 14 питань. Їх депутати розглядали на позачерговій восьмій сесії. Першим у списку та, власне однією із причин сесії, постало питання присвоєння звання почесний громадянин міста. Цьогоріч таке звання отримають двоє хмельничан.

Також депутати затвердили положення про шкільний громадський бюджет. Він передбачає виділення коштів для проєктів з розвитку навчальних закладів, які будуть презентувати учні.

На позачерговій сесії депутати погодили й передкредитну угоду з Європейським банком реконструкцій розвитку. Вона предбачає  придбання 50-ти тролейбусів. Частина з них буде працювати на автономному ходу.

Затверджено й положення про надання проїзних документів окремим категоріям громадян. Понад 30 батьків дітей з особливими потребами отримають можливість на пільговий проїзд у комунальному транспорті. Також міський голова висунув пропозицію щодо звернення до центральних органів влади з приводу недопущення підняття тарифів на енергоносії.

" " " "