“Вранці не прокинулася”: масштабна ДТП з українцями в Польщі забрала життя кам’янчанки

Загинула мешканка Кам'янця-Подільського Анастасія Кочеткова, котра деякий час тому постраждала в масштабній дорожньо-транспортній пригоді в Польщі

633

Стало відомо, що масштабна аварія, котра трапилася в березні в Польщі, забрала життя ще одне українське життя. В ніч на 16 травня не прокинулася 27-річна мешканки Кам’янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Про це повідомило видання газети “Є”, посилаючись на допис подруги загиблої в соціальній мережі “Фейсбук”.

Варто нагадати, що роковий рейс зазнав аварії 5 березня. В автобусі перебувало 57 людей, кожен з яких – громадянин чи громадянка України.

Після аварії Анастасія довгий час не приходила до тями, а потім поступово почала говорити і навіть заново вчилася ходити. Протягом всього цього часу, доки потерпіла перебувала в польській клініці, мати не відходила від неї ні на мить. При цьому медики боролися за нашу землячку протягом більш ніж двох місяців, однак, нажаль, цього виявилося недостатньо.

Читайте також: Летальна ДТП на Хмельниччині: у пекельному вогні загинули люди

«Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною», —.написали в офіційній групі, в котрій волонтери публікували інформацію про лікування Анастасії та збирали кошти на її відновлення.

Щирі співчуття рідним та близьким Анастасії.

" " " "