Всі свої: хмельницькі перевізники «обставили» іногородніх конкурентів під час конкурсу на маршрути.

1026

Всі свої: хмельницькі перевізники «обставили» іногородніх конкурентів. Під час конкурсу на маршрути, вони виграли майже всі позиції. Із 22-ох об’єктів, до яких входило від одного до трьох маршрутів, наші забрали 15-ть. Ще сім залишилися вільними. Конкурс на 1 і 3, 18 і 19, 25 і 25 а, 54, 20 і 47, 56 і 57, 26 і 37 маршрути буде проведено незабаром.

Хмельницькі перевізники «обставили» іногородніх конкурентів. 5-ро старожилів у перевезенні городян обійшли одеський «Північтранс» і забрали 15-ть із 22-ох об’єктів конкурсу. Кожен з яких включає в себе від 1 до трьох маршрутів.

По семи договори міська рада планує укласти на повний термін – 5 років. В основному їх віддали тим перевізникам, котрі мали велико- та середньогабаритний транспорт і умовам конкурсу відповідали на всі сто. Ті, хто до рівня такого відверто не дотягував – залишились пасти задніх. 7 об’єктів конкурсу поки залишили безгосподарними.

В міській раді заспокоюють, те, що маршрути не знайшли своїх власників не означає, що страждатимуть пасажири. Транспорт як їздив – так і їздитиме.

Його планують вже на початок 2018-го.

 

" " " "