Вступна кампанія – 2021

619

23 липня, завершився прийом заяв та документів для вступників на освітні ступені бакалавра та магістра. Через карантин минулоріч вступна кампанія змістилась у часових рамках. Яка ситуація із прийомом документів у 2021-му та які спеціальності у топі хмельницьких вишів?

По три людини на одне місце. Саме такий конкурс в університеті економіки і підприємництва. Тут уже склали топ популярних професій.

Цього року вступна кампанія проходить жвавіше ніж минулоріч, кажуть у приймальних комісіях. Усе це через більшу кількість випускників шкіл та карантинні обмеження, що затримали молодь в Україні.

Поряд із приватними набирають нових студентів і державні заклади. Вступна кампанія розпочалась у гуманітарній академії для 9-тикласників ще 29 червня. А от після 11-го  класу документи абітурієнти подавали з 14 липня.

У педакадемії кажуть, серед найпопулярніших професій в абітурієнтів – психологія та дошкілля.

Єдина державна електронна база з питань освіти має визначити регіональні списки тих, хто буде навчатись на державній формі навчання. Тож усі державні заклади в очікуванні результатів.

Тож якщо на бюджетну форму навчання вступити не вдалося – ще є шанс до кінця літа потрапити на платну.В академії триває прийом документів і на магістратуру.

" " " "