Викинули в двір помирати: подробиці п’яної бійки у Старокостянтинові

Побитого чоловіка залишили безпорадним у дворі будинку

2796

У Старокостянтинові п’яна бійка завершилась  реанімацією для одного з її учасників і затриманням для іншого, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Сильно побитого чоловіка, що ледве подавав ознаки життя, виявили на світанку в одному з дворів по вулиці Острозького. На тілі бідолахи були очевидні ознаки того, що його били. Про потерпілого відразу повідомили поліцейським.

Прибувши на  місце пригоди, поліцейські швидко з’ясували, як усе було. Жителі будинку розповіли, що напередодні в одній із квартир галаслива компанія розпивала спиртне. Як це нерідко трапляється, між двома чоловіка із цієї компанії виникла сварка, яка швидко перейшла у бійку. Один із учасників цієї бійки виявився спритнішим, а може просто безжаліснішим. Він збив свого опонента з ніг та бив його доти, доки той не знепритомнів.

Побачивши, що справи кепські, нападник, за допомогою ще одного учасника випивки, винесли побитого товариша в двір і там кинули, не надавши йому ніякої допомоги і не викликавши лікарів. Фактично вони покинули чоловіка вмирати. А самі, тим часом, подалися назад в квартиру і почали там ретельно замітати та замивати сліди того, що відбулося.

Читайте також: На Хмельниччині розумниця-вівчарка розшукала крадія за лічені хвилини

Однак усе потаємне стане явним. Поліція швидко розшукала садиста, що так побив свого знайомого. Ним виявився 33-річний житель Старокостянтинова.  Його затримали.

Потерпілого, тим часом, швидка допомога забрала до реанімації ЦРЛ. Зараз лікарі намагаються зберегти йому життя.

Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження за статтею 121 ч.1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За скоєне винуватцеві можуть присудити від 3 до 5 років позбавлення волі.

" " " "