Випускний бал. 38 студентів Грицівського Вищого художнього професійного училища отримали дипломи

747

38 студентів Грицівського Вищого художнього професійного училища отримали дипломи. Це кваліфіковані робітники із професії “Оформлювач вітрин, приміщень та будівель” та молодші спеціалісти за спеціальністю “Дизайн” та “Образовторчче мистецтво”. Випускники можуть працювати на підприємствах, які виготовляють художні вироби чи сувеніри, продовжити навчання у вишах, або ж відкрити власну справу.

 Старт у доросле життя. 38 студентів Грицівського Вищого художнього професійного училища отримали дипломи. Четверо випускників – із відзнаками. Серд них Тетяна Бондарук. Дівчина – молодша спеціалістка за фахом “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація”.

 До цього закладу ідуть за покликом серця. Мирослава Дикун після закінчення школи вступила до ВИШу, де навчалася на еколога. А тепер втілила мрію дитинства.

 Майстри виробничого навчання, які нині передають досвід учням, свого часу і самі закінчували цей навчальий заклад. Майже 40 років мистецтву вишивки в художньому училищі навчає Ірина Окаянюк.

 Головний корпус училища знаходиься у палаці 18 століття. До його декору та оформлення доклали рук і нинішні випускники закладу.

 Випускники із дипломами “Квалфіковані робітники можуть продовжити навчання в училищі. А молодші спеціалісти хоч завтра працювати за фахом чи відкрити власну справу.

 

" " " "