Вистава без слів. У Хмельницького готують прем’єру хореографічної вистави «Чаклунка»

1413

Вистава без слів. Щойно акторам Хмельницького театру імені Старицького дозволили відновити репетиції, вони одразу взялися за масштабний проєкт. Аби вразити вибагливого глядача, який засумував за театром, взялися за нову виставу. «Чаклунка» – це поєднання казки «Спляча красуня» та зарубіжного фільму «Маліфісента». У репертуарі театру це вже четверта хореографічна вистава.

У Хмельницькому почали підготовку до двогодинноїхореографічноївистави «Чаклунка». Вона написана за мотивами казки «Спляча красуня». Щоправда, автори змінили певних дійових осіб, аби історія не була передбачуваною. Виставу поділили на дві дії. Перша – інтригуюча, саме вона розповість про переломний момент у житті головної героїні. Другаприсвячена боротьбі і вирішенню внутрішнього конфлікту. Відтак, вистава буде цікава усім віковим категоріям.

Загалом історія доволі драматична, але й повчальна. Адже у сенс закладено чимало важливих для людей відповідей.

Попри драматичне забарвлення, у виставі чимало добрих і позитивних моментів.

У скарбничці театру це вже четверта хореографічна вистави. Нині над нею працює весь колектив. Задля створення більш масивної картинки до співпраці запросили ще кілька місцевих танцювальних колективів.

Вже до 25 червня вистава буде повністю готова для показу. Втім за найкращими прогнозами містяни зможуть її переглянути не раніше ніж у серпні.

" " " "