Вже семеро: статистика хворих на коронавірус на Хмельниччині

Серед хворих є і лікарі

8445

У Хмельницькій області хворих на коронавірус вже7 людей. Це – статистика, станом на 10 ранку. З них у двох лікарів діагностують COVID-19.

Головний лікар Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна повідомляє, що це – 51-річна жінка, яка працювала медиком у військовому госпіталі Хмельницького. Пацієнтка лікується від пневмонії та перебуває у стані середньої важкості.   Також коронавірусом хворіє ще один хмельницький лікар, який зараз знаходиться у реанімації.

Окрім цього, підозра на коронавірус є в лікаря-кардіолога вузлової залізничної лікарні в Шепетівці. Жінка контактувала з 47-річним хворим, у якого нещодавно діагностували COVID-19.

«Також маємо хорошу новину:  ПЛР-тест у першої офіційної хворої в області  – 29-річної дівчини, показав негативний результат. Через два дні проведемо  повторний аналіз і, якщо він знову засвідчить негативний результат, випишемо пацієнтку з лікарні»,  – зауважила Оксана Піддубна.

За даними МОЗ в Україні зафіксовано 804 лабораторно підтверджених випадки. Одужало вже 13 людей, а летальних випадків – 20.

" " " "