Вже за кілька днів у Хмельницькому стартує локальний онлайн-тренінг «Активні громадяни»

587

Вже за кілька днів у Хмельницькому стартує локальний онлайн-тренінг «Активні громадяни». Його організовує громадська організація «Молодь за краще майбутнє» спільно із Молодіжним центром у партнерстві із Британською радою. Мета – навчити молодь писати грантові проєкти.

Написання грантових заявок, підвищення громадської активності та можливість нового досвіду. Для всіх жителів Хмельницької ОТГ підготували цікавий онлайн-тренінг. Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» спільно із Молодіжним центром за підтримки Британської ради запрошують прийняти участь у програмі «Активні громадяни».

Навчання відбуватиметься в три етапи.

А саме – створити унікальний проєкт, який зробить місто кращим. Можливо це буде чийсь двір, можливо – громадська установа або цікавий захід. Найкращому проєкту обіцяють надати 15 тисяч гривень на його реалізацію. Олександра Андрощук минулого року брала участь у аналогічному тренінгу. Каже, здобуті практичні навики використовує досі.

Усіх бажаючих набути нових навичок запрошують долучитися до тренінгу. Анкету можна знайти на офіційних сторінках Молодіжного центру.

" " " "