WinterJomaCup 2020 у Хмельницькому

807

Понад 20 команд зі всієї країни. У Хмельницькому пройшов другий WinterJomaCup. Це – дитячий футзальний турнір. Цього року його влаштували для наймолодших гравців.

Дві вікових категорії та понад 20 команд-учасниць. Цими вихідними у Хмельницькому пройшов другий WinterJomaCup.Дитячий футзальний турнір влаштували для наймолодших гравців.

За перемогу змагалися 22 команди. Кращими серед них стали кам’янчани. Другу сходинку зимового турніру посіли вінницькі футболісти.

Неабияк старалися і юні футболісти зі Львівщини. До нагород, кажуть, трішки не вистачило. Все тому, що на турнір з’їхалися одні з кращих дитячих команд західного регіону.

До плеяди кращих команд ввійшли і «новаторівці». Своєю участю у турнірі, кажуть, задоволені. Запевняють, зіграли добре, втім показати той максимум, на який здатні, трішки не вдалося.

А далі – більше. У березні на юних новаторівців чекає турнір у Моршині. Червень покличе на змагання у Буковель, а липень – у Чорноморськ. Разом з цим, є ще багато домашніх чемпіонатів, позмагатися на яких «новаторівці» запрошують усіх охочих.

 

" " " "