«Я жінка. І я донорка». У Хмельницькому пройшла акція до Міжнародного жіночого дня

1311

 «Я жінка. І я донорка». У Хмельницькому пройшла акція до Міжнародного жіночого дня. Півтора десятка представниць прекрасної статі ділилися своєю кров’ю. До 8-го березня захід влаштували неспроста. Мовляв, коли жінки борються за свої права, вони – за чиєсь життя. І, коли інші чекають подарунків, вони дарують краплю надії. 

 Олександра Борак – четвертокурсниця ХНУ. Дівчина – майбутня перекладачка, а сьогодні – донорка. Вона ділиться кров’ю вже вп’яте та вперше здає тромбоцити.

 Одна донація і справді може врятувати кілька людських життів. Ганна Азаронок, до прикладу, вже шість разів ставала доноркою. Тож, сподіваються, краплю надії подарувала не одній людині.

 Нині ж таке відчуття – у півтора десятка представниць прекрасної статі. До Міжнародного жіночого дня вони влаштували акцію «Я жінка. І я донорка».

 Коли жінки борються за свої права, кажуть учасниці акції, вони – за чиєсь життя. І, коли інші чекають подарунків, вони дарують краплю надії.

 Акція до 8-го березня – символічна, кажуть учасниці. Насправді ж вони діляться кров’ю постійно і робити так саме закликають усіх.

 

" " " "