Як голосували у Хмельницькому районі ?

1086

Без порушень та вчасно. Саме так стартували вибори у Хмельницькому районі. Тут на  дільницях ще до восьмої години під дверима  вишикувались черги. Проте вже після декількох годин  ажіотаж спав, і члени ДВК почали нудьгувати.

Ще до відкриття виборчих дільниць під дверима у будинку культури Ружичанки  стоїть кілька бажаючих проголосувати. Свідомі виборці вирішили прийти раніше, аби без черг  віддати свій голос за краще майбутнє. Найпершого отримати бюлетень запросили чоловіка – аби  голосування пройшло  спокійно. Першопроходець  Микола Степанович довго у кабінці не затримався, каже – з вибором визначився давно.

На запитання, що обирали на цих виборах, люди відповідають – процвітання країни. З самого ранку більш свідоме виявилося старше покоління виборців.

Розмір бюлетеня  трохи створює незручності при голосуванні, проте виборці, що орієнтуються у кандидатах, швидко знаходять потрібне прізвище.

Як запевняє голова місцевої дільниці, виборчий процес тут стартував у звичному режимі.

А от зранку  на дільницю  села Антонівці прийшло трохи більше ніж десяток людей. Основна частина жителів тут працює в обласній психіатричній лікарні, що у сусідньому селі Скаржинці. Тож черг за бюлетенями тут очікують о другій половині дня, після закінчення зміни працівників мед закладу.

" " " "