Як Меджибіж святкуватиме 875-ту річницю?

786

Різноманітні ярмарки та насичена музична програма. Цього року Меджибіж відзначатиме 875-ту річницю з часу першої писемної згадки. Святкування запланували на червень. Воно буде дводенним. У містечку вируватиме одразу кілька ярмарків. Торгуватимуть виробами народних майстрів,смаколиками тощо. Родзинкою дійства стане музичнийвиступ. Хто буде гостем, у Меджибожі поки не анонсують, втім, кажуть, хедлайнер – відомий.

Меджибожу – 875. Цього року містечко відзначає річницю з часу першої згадки. Про населений пункт писали в Іпатіївському літописі ще у 1146 році. Визначну подію Меджибіж святкуватиме. Дійство запланували на червень.

При першому сценарії святкування буде дводенним. У містечку працюватиме одразу кілька ярмарків. Торгуватимуть виробами народних майстрів, смаколиками тощо.

Сирна карта задовольнить найвибагливішого гурмана. Доповнить гастрономічну картину пивний фестиваль. Святкова торговиця, сподіваються у Меджибожі, сприятиме  перезапускумістечкового базару та відновленню давніх ярмаркових традицій.Окрім смачних частувань, будуть і спортивні турніри – шахові, футбольні та волейбольні. І навіть це не все.

Родзинкою дійства стане музична програма. Хто буде гостем, у Меджибожі поки не анонсують, втім, кажуть, хедлайнер – відомий.

Натякають у Меджибожі і на ДахаБраху. Та хто буде насправді – поки невідомо. Святкування запланували на 12-13 червня, тож ще є час, аби з менеджерами колективів обговорити всі деталі. Єдине, таке святкування відбудеться лише при першому сценарії. Якщо ж продовжать карантин, заходи теж будуть, втім не масштабні, а від ярмарківдоведеться відмовитися.

" " " "