Як молодь з копами на лимонадну вечірку ходили

732

Настільні ігри, чудова атмосфера та гарний настрій. У Хмельницькому молодь та патрульні влаштували лимонадну вечірку. Це вже п’ятий захід з десяти, що передбачені проектом «Активність починається з тебе». Нагадаємо, попередньо, громадська організація «Молодь за краще майбутнє» виграла грант на покращення комунікації між поліцією та юнню. Тож тепер проект «Активність» фінансують канадці.

Чудова атмосфера та гарний настрій. Вже вп’яте патрульні поліцейські разом з молоддю активно проводять дозвілля і це тільки у рамках проекту «Активність починається з тебе». Ще у травні громадська організація «Молодь за краще майбутнє» виграла грант. Тож тепер комунікацію між поліцією та юнню фінансують канадці.

Цього разу – лимонадна вечірка. Юнацьку бібліотеку практично заполонили емоції, свіжість та багато музики. Насправді, кажуть організатори, навіть у такій  атмосфері, головне – спілкування з копами.

А для кращої комунікації обрали настільні ігри, мовляв саме вони у поєднанні з лимонадом чудово підходять для дружнього спілкування.

Активним, у той же час корисним своє дозвілля вирішила зробити Маринка Байдусь. До цього, каже дівчина, з копами тет-а-тет не спілкувалася, а за настільними іграми все просто та легко.

Нагод поспілкуватися з правоохоронцями у неформальній обстановці буде щонайменше ще п’ять, принаймні у рамках проекту «Активність починається з тебе». Найближча – сьогодні ввечері на території молодіжного парку з патрульними можна подивитися «Поліцейську академію» просто неба. А вже 25-го серпня у міській раді пройде дебатний турнір з копами.

" " " "