Як працює нова українська школа у Летичеві?

849

Навчаємось, граючись. У Летичівській гімназії готуються до нового навчального року. Вже у вересні поріг навчального закладу переступлять 56 першокласників. Вони навчатимуться за стандартами нової української школи. Для дітей виділили окрему будівлю. У ній провели капітальний ремонт, облаштували класи інтерактивними дошками та підлогою. Залишилося закупили іграшки та одномісні парти.

Ще донедавна ось ця будівля була занедбана, а вже після капітального ремонту виглядає, як нова копійка. Тут не тільки змінили фасад, всередині приміщення також провели низку робіт. Поки що тут пусто, втім зовсім скоро нова українська школа прийматиме першокласників.

Дві навчальні аудиторії, роздягальні, душові. Це – не все, що з’явилося у приміщенні. Тут облаштували спеціальну гральну кімнату з інтерактивною підлогою.

Вже у вересні поріг навчального закладу переступлять 56 першокласників. Вони навчатимуться за стандартами нової української школи. Для дітей створили усі необхідні умови. Залишилося закупили іграшки та одномісні парти.

" " " "