Як проходять президентські вибори у Лезневому?

865

Вчасно відкриті дільниці та черги охочих проголосувати. Саме так проходять президентські вибори у мікрорайоні Лезневе. Зранку свій голос переважно віддавати люди похилого віку, а ось з обіду активізувалася молодь.

Для Степана Константінова це – перші у житті вибори. До них, каже юнак, готувався відповідально. Спершу прочитав виборчі програми кандидатів, а тільки потім обирав, кому віддати свій голос.

Марія Петрівна – одна з найстарших виборців у мікрорайоні Лезневе. Жодних виборів, каже жінка, у житті не пропустила, адже вважає, голосувати – обов’язок кожного.

Виборча дільниця, на якій голосує Марія Петрівна, – одна з трьох, що працюють у мікрорайоні Лезневе. Відкрилася вона вчасно та суттєвих порушень тут не зафіксовано.

Ще дві дільниці облаштували трішки вище. Це – одне й те ж приміщення – тамтешня школа. На цих дільницях – також все спокійно.

Саме на цій дільниці свій вибір зробив і Хмельницький міський голова. Обирав, каже мер, і серцем, і розумом.

А тому, каже Олександр Симчишин, йти на вибори однозначно потрібно. Голосування це – не дрібниці, це – вибір майбутнього.

Проголосував, каже мер, за цілеспрямованого, наполегливого, порядного та відповідального кандидата. Саме таким бачить міський голова майбутнього президента.

" " " "