Як убезпечити житло на час відпусток?

1415

Літо – гаряча пора не лише для відпочинку, а й для квартирних злодіїв. Саме тоді, коли більшість людей їдуть на море або ж у гори, активуються домушники. Попередньо за господарями слідкують, а коли ті гайнуть на відпочинок – беруться за діло. «Працюють»«нечисті на руку» переважно удень або ж на вихідні, тоді ж бо зайвих очей поменше. Традиційно, крадії виносять гроші, ювелірні вироби та малогабаритну цінну техніку. Аби ваш відпочинок не зіпсував неприємний інцидент з дому, необхідно думати заздалегідь. Попередньо, перед відпусткою своє житло потрібно убезпечити. Як це правильно робити – розказали патрульні міста.

Для одних – відпочинок, для інших – жнива. Улітку, коли більшість людей їдуть у відпустку, активуються квартирні злодії. Залишене житло, а особливо без нагляду, для домушників – рай.

По суті, крадіжка – злочин добре спланований, себто попередити його важко. Попередньо, за господарями злодії слідкують, а коли ті гайнуть на відпочинок – беруться за діло. «Працюють» «нечисті на руку» переважно удень – тоді сусіди на роботі, або ж на вихідні, коли зайвих очей поменше. Саме томувлітку посилено патрулюють копи.

Традиційно, злодії виносять гроші, ювелірні вироби та малогабаритну цінну техніку. Власне, аби такий подарунок з дому не зіпсував відпочинок, попередньо своє житло потрібно убезпечити.

Ще один «плюс» для безпеки – камери спостереження. Та, найкраще, аби у помешканні хтось був. Наглядати за квартирою можуть родичі або ж доброзичливі сусіди.

 

" " " "