Як в Африці: на Хмельниччині найближчі три дні триматиметься суха і тепла погода

Антициклон, що стоїть над Україною провокує незвично високу температуру

826

Синоптик Наталка Діденко запевняє, що найближчі дні в Україні та на Хмельниччині, зокрема, стоятиме тепла, суха і сонячна погода. Причому температурний режим буде майже такий, як в Африці. Принаймні, на її півночі. Тому маємо чудову нагоду провести вже другі вихідні у компанії з бабиним літом.

Отже, на  завтра на півдні області, у Камянці-Подільському,  погодні сайти обіцяють 20-21 градус тепла. На півночі, у Нетішині – теж 21. Таку саму температуру передбачають і в центрі, у Хмельницькому. При цьому майже цілий день повіватиме зовсім легкий південний вітерець.

Уночі землю може оповити туман. На це особливо треба звернути увагу водіям, тому що видимість обіцяють не більше 300-500 метрів.

Крім того, Наталка Діденко радить на природі триматися поближче до водойм. Ідеальним було би провести ці вихідні на морському узбережжі, аби подихати свіжим повітрям. Водночас синоптик радить триматись якнайдалі від листя, що опадає з дерев, хоч як би привабливо воно не виглядало. Адже за літо і початок осені воно увібрало в себе немало шкідливих речовин, якими зараз ми змушені дихати.

Дивіться також: У Староушицькій громаді заробляють на винограді.

І пам’ятайте, що в ніякому разу не можна спалювати рослинні рештки. Згрібайте їх докупи та компостуйте у ямах. Цим ви врятуєте атмосферу від шкідливих продуктів горіння, а свої грядки забезпечите на наступний рік відмінним добривом.

" " " "