Якісний корм для тварин

429

Сучасне виробництво із автоматизованими лініями. Понад рік тому на Городоччині запрацював сучасний комбікормовий завод . Його потужності – це  зразок поєднання передових технологій та переробки українських зернових культур. У підсумку  виходить понад 50 найменувань продукції, яку широко використовують у тваринництві.

Уже понад рік у Лісоводах на Хмельниччині відкрилося сучасне виробництво. «VITAGRONUTRITION»– це зразок втілення європейських стандартів та дбайливої переробки українських зернових. Усі процеси на заводі повністю автоматизовані – задля уникнення у кінцевий продукт небезпечних речовин.

Основним складником кормів є зернові культури – кукурудза, ячмінь, жито та пшениця. А доповнюють його мікроелементи, що необхідні  тваринному організму.

За 16 годин тут здатні виробити понад триста тонн якісних кормів. Усі складники є сертифіковані, тож продукти тваринництва є безпечними для споживання. Робить завод і концентрати для дрібних підприємств. Загалом, «VITAGRONUTRITION» виготовляє понад 50 найменувань продукції.

" " " "