Яскраві діти України.

1976

Мистецька подорож районами Хмельниччини продовжується. Журі творчого об’єднання  «Яскраві діти України» вибирає кращих представників з різних куточків Хмельниччині. Найобдарованіші співочі таланти у фіналі змагатимуться за участь у  фестивалі SANREMO JUNIOR. Про чергових переможців  відбіркових турів – далі.

Пошуки талантів продовжуються. Творче об’єднання «Яскраві діти України» на прослуховуваннях у районах знаходить  талановитих співаків. Цього разу концертними номерами вражала Городоччина. Десятки дітей в надії на свою перемогу взяли участь у відбіркових турах.  Переможницею проміжного етапу  стала 14-річна Ангеліна. Дівчина любить  співи та спорт.

На відбіркових турах переважна більшість – дівчата. У Стакостянтинові перемогли одразу дві  учасниці, для кожної музика – це зміст життя. Єлизавета Вознюк  радіє маленькому успіху на своєму творчому  шляху.

Вероніка Решетільна  людить не лише співати, а й грати на музичних інструментах. Дівчина захоплюється подорожами, тож мріє поїхати на співочий конкурс до Італії.

А от на Красилівщині перемогу у відбіркових турах здобула  виконавиця народного співу. 12-річна Наталія Вознюк  вже має досвід участі у різноманітних співочих змаганнях. Дівчинка захоплюється народними піснями  та має неповторний голос.

Кожен район має можливість взяти участь у відбіркових турах обласного конкурсу «Яскраві діти України». Адже переможець змагання матиме унікальний шанс представляти країну  на міжнародному фестивалі в Італії.

 

" " " "