Яскраві діти України.

1554

Обираємо співоче майбутнє. На Хмельниччині тривають відбіркові тури обласного конкурсу «Яскраві діти України». Кожен райцентр нашого краю має можливість показати кращі таланти рідної землі. Переможець  від Хмельниччини представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Італії.

Маленькі таланти Хмельниччини змагаються за поїздку до Італії. Діти, що не звикли здаватися, вступили у боротьбу за перемогу у відбіркових турах.  Першочергова вимога суворого журі – вокальні здібності. Проте вольовий характер  та артистизм – теж відіграють свою роль. На прослуховування спробувати свої сили прийшли як виконавці-початківці, так і ті, хто вже має досвід участі у різноманітних конкурсах. Серед таких – переможниця із Деражні Анна Мацюк.

Маленька співачка з Дунаєвеччини Поліна  перемогла у районних змаганнях. На черзі – боротьба у Хмельницькому. Дівчинка, крім захоплення співом, любить танцювати та грає на музичних інструментах.

Селище Понінка відтепер має і свого представника на обласному конкурсі «Яскраві діти України». Дівчинка Даринка  хвилювалась перед прослуховуванням, проте зібралась із силами. Тепер юна співачка – у фіналі.

Фіналіст змагання представлятиме країну на міжнародному фестивалі SANREMO JUNIOR. Засновниками конкурсу є творче об’єднання «Яскраві діти України» та обласна адміністрація. За підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» відбіркові тури проходять в  усіх  районах.

 

" " " "