«Яскраві діти України» – фінальний концерт в обласному центрі.

1749

Фінальні виступи від молодих виконавців. Обласний етап конкурсу «Яскраві діти України» стартував у Хмельницькому. Професійна сцена, живий супровід та професійна команда – для юних артистів  це новий рівень в їх творчості. Переможець обласного етапу отримає право участі в національному фестивалі.

Творча команда обласного конкурсу побувала у кожному районі , аби відібрати кращі голоси. Тепер переможці відбіркових етапів – у Хмельницькому. У меншості – хлопчики. Серед співаків – і переможець з Нетішина.

Повболівати за  співаків приїхали і батьки. Серед них і мати Єгора. Каже, конкурс – гарна можливість кожному з дітей в рівних можливостях позмагатися у вокальних здібностях.

Аби позмагатись далі, діти працюють у команді справжніх професіоналів. До складу журі увійшли заслужені артисти України, режисери та благодійники.

Живий бенд та команда столичних сценаристів  для кожного номера підготувало особливу подачу. Для багатьох  дітей професійна сцена та режисери – уперше у житті.

Серед тридцяти дітей лише один переможець представлятиме нашу область в національному відборі конкурсу «Яскраві діти України».

Організаторами конкурсу є обласна адміністрація та творче об’єднання «Яскраві діти України». Захід проходить за підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Творчий конкурс на Хмельниччині подібного формату проводитиметься впродовж 5-ти років. Тож усім, хто не встиг цьогоріч на прослуховування – варто готуватися на наступний рік.

30 вересня на фінальному гала-концерті визначиться переможець, що представлятиме область у фіналі національного конкурсу «Яскраві діти України» . Головний приз змагання – поїздка до італійського Сан-Ремо.

 

" " " "